Powered By Blogger

miercuri, 22 decembrie 2010

Echipament

Pornind de la ideea ca sunt prea sarac sa arunc bani pe chinezarii, am ales sa imi cumpar lucruri de calitate la un pret ceva mai mare. Nu cele mai scumpe dar suficient incat sa am incredere ca nu raman in fundul gol intr-o situatie mai delicata. Nu le cumpar pe toate odata si nici nu o sa dau banii pe ele in fiecare zi. Profit de faptul ca e iarna si am vreme pana la primavara-vara cand incepe sezonul de iesit in natura(cel putin pentru mine) sa ma dotez incet cu cele necesare. Nu sunt nici alpinist nici sportiv de felul meu. Imi place sa ma plimb prin locuri mai putin umblate(cel putin de anumite specii din fauna locala...), sa fac poze sau pur si simplu sa stau intins undeva unde e liniste.
Pentru transport am ales rucsac si accesorii de la Maxpedition. Am prins o oferta foarte buna pe un forum de la noi si am achizitionat la pachet rucsacul Falcon 2 impreuna cu un Bottle Holder, un Mini RollyPoly, un Phone Holster in care imi tin PDA-ul si un portofel Maxpedition Micro.
La capitolul cutite mai am de lucrat(mai ales ca m-a atins virusul "taietoarelor").
Anul acesta de ziua mea mi-am facut cadou un multitool Leatherman New Wave Black. Din ziua in care l-am primit la posta nu m-am mai despartit de el. A urmat apoi un folder CRKT si un Spyderco Tenacious. Intre timp am mai achizitionat un Leatherman Wave 1 care il tin agatat pe rucsac. Am primit de la un prieten o sticla pentru apa Sigg de aluminiu de 1,5l. Urmeaza sa achizitionez (cel putin) un cutit cu lama fixa, 2 bucati Opinel 8 carbon strict pentru mancare si lista ar putea continua la nesfarsit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu